Bel voor gratis advies

Vloerbekleding

Ontdek de wereld van verfijnde vloeroplossingen bij Decosign. Onze expertise gaat verder dan alleen gordijnen en zonweringen; we bieden ook een uitgebreide selectie vloerproducten om je interieur te verfraaien.

Van op maat gemaakte karpetten tot hoogwaardige Pvc Click vloeren van Moduleo, Forbo linoleum en tapijttegels, bij Decosign hebben we alles om jouw vloerdromen te verwezenlijken.

Verken onze twee prachtige categorieën: Tapijt en PVC vloeren. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en stijl.

Decosign, waar je vloeren transformeren in kunstwerken.

Tapijt

Decosign brengt comfort en stijl samen met onze hoogwaardige tapijten. Laat je voeten genieten van de zachtheid en warmte van ons tapijtaanbod, verkrijgbaar in verschillende texturen en kleuren. Van elegantie in de woonkamer tot behaaglijke zachtheid in de slaapkamer, onze tapijten voegen de finishing touch toe aan jouw interieur. 

Ervaar het comfort van tapijt met Decosign.

PVC vloeren

LayRed PVC vloeren zijn de perfecte keuze voor renovatieprojecten. Deze duurzame en stijlvolle vinylvloeren brengen nieuw leven in je interieur. Dankzij LayRed’s geavanceerde technologie bieden ze uitstekende prestaties en minimaliseren ze geluidsoverlast. Met een breed scala aan designs en kleuren kun je elke ruimte transformeren.

Kies voor de ideale vinylvloer voor renovatie met LayRed bij Decosign.

Advies op maat nodig?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Neem gerust contact op met Decosign. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen bij het verwezenlijken van jouw interieurwensen.